Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه جوان به بررسی ابعاد و تاثیرات بازدید حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای از بند امنیتی اوین پرداخته است.

خبرگزاری میزان _ روزنامه جوان نوشت: حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تا اینجای کار نشان داده است قصد مأیوس‌کردن شماتت‌کنندگان خود و دستگاه قضایی و امیدوار کردن مردم و شاکیان و متشاکیان قضایی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چیزی بود که رهبری معظم در ابلاغیه حکم رئیس قضا از او خواسته بود و حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای نشان داد «حکم آقا» را تشریفاتی و قابل چشم‌پوشی فرض نکرده و بندبند آن را به دقت در دستورکار دارد.

رفتن به اوین و چشم در چشم شدن با محکومان امنیتی چیزی نبود که عادتاً آن را دیده باشیم و اگر قاضی‌القضاتی چنین کرد یعنی که در آن رفتن‌ها و بازدیدکردن‌ها فایده‌ای خدایی می‌بیند و خدا را هم ناظر بر اعمال خود می‌داند. اینکه برخی محکومان امنیتی از حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای خواسته‌اند تا با او در خلوت صحبت کنند نشانه آن است که به این آمدوشد‌ها امید بسته و به سخن گفتن با او اعتماد کرده‌اند. حالا اگر دشمن عنود در رسانه‌هایش چیز دیگری بگوید، چه باک؟ ملاک باید همان زندانی‌ای باشد که خواسته تا حرفی را که دارد با رئیس دستگاه قضا بی‌پرده و واسطه بازگو کند.

فایده دیگر این دیدار‌ها آن است که رئیس‌قضا آن حسی را که یک زندانی دارد برای لحظاتی احساس خواهد کرد و این در تصمیمات بعدی او تأثیرگذار خواهد بود. چنانکه برنامه حجت الاسلام والمسلمین اژه‌ای تا اینجای کار زندان‌زدایی و پرهیز از بازداشت‌های موقت بی‌مورد و بی‌فایده و هزینه‌زاست.

فایده سومی را هم بر دیدار‌های عالی‌ترین مسئول قضایی از پایین‌ترین مکان تعریف‌شده در دستگاه قضا یعنی زندان می‌توان مفروض دانست: اشراف بر زیرمجموعه و هشدار به مأموران و قضات که در برخورد با متهمان و مجرمان و محکومان نباید به سلیقه رفتار کنند و معیار همگان باید قانون و پرهیز از سلایق شخصی باشد و این را فقط می‌توان با نظارت مستمر و دائمی از زیرمجموعه احراز کرد.

حجت الاسلام والمسلمین اژه‌ای باید در تمامی سال‌هایی که در این وظیفه خطیر مسئولیت دارد که ممکن است مانند رؤسای قبلی تا ۱۰ سال به طول انجامد، این رفتار حسنه حضور در میدان و بازدید‌ها را مانند همین یک ماه اول زنده نگه‌دارد و ادامه دهد و این را تبدیل به سنتی برای آیندگان کند که بدانند مدیر اگر در دفتر خود بماند، از تجربه محروم و متکی به انتزاعات خویش می‌شود و این یعنی فاجعه در عرصه مدیریت.

‌رئیس قوه قضائیه عصر جمعه در بازدید سرزده از زندان اوین از بخش‌های مختلف این زندان به ویژه هر سه بند امنیتی آن (بند‌های دو الف - ۲۰۹ - ۲۴۱) بازدید کرد و با برخی از متهمان بازداشت موقت به صورت چهره به چهره به گفتگو پرداخت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای با حضور در زندان اوین به مدت چند ساعت از بند‌های امنیتی و بازداشت موقت این زندان بازدید کرد. رئیس قوه قضائیه در مدت حضور خود در زندان اوین، عمدتاً با «متهمین بازداشت شده تحت قرار تأمین» به صورت چهره به چهره دیدار و گفتگو کرد. حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به هنگام حضور در بند‌های امنیتی زندان اوین، تعداد روز‌های بازداشتی متهمان را از آن‌ها جویا و در همین زمینه خواستار ارائه توضیحات لازم از سوی مقامات قضایی و ضابطین شد. حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در گفت‌وگوی چهره به چهره با متهمان از نوع اتهام، مدت بازداشت موقت و شرایط بهداشتی و غذایی زندان سؤال کرد. در جریان این بازدید تعدادی از متهمان تقاضا کردند به تنهایی با رئیس قوه قضائیه گفتگو کنند که قاضی القضات در خلوت با آن‌ها به گفتگو نشست.

رئیس قوه قضائیه در ادامه در مورد یکی از پرونده‌های مهمی که اخیراً تشکیل شده و شش نفر بازداشتی دارد، با قاضی و کارشناسان پرونده که به فوریت به زندان دعوت شده بودند، به صورت تفصیلی به گفتگو پرداخت.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در پایان حضور در زندان به زندانبانان و نگهبانان توصیه کرد پیوسته خدا را ناظر و حاضر بر اعمال خود ببینند و مواظب باشند که حق کسی ضایع نگردد و به کسی ظلم نشود.

بازدید سرزده از اوین سومین بازدید رئیس قوه قضائیه از زندان در سی و پنجمین روز خدمت در کسوت قاضی القضاتی بود. حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی یک ماه شروع به کار در کسوت رئیس دستگاه قضا بار‌ها در جمع‌های مختلف مسئولان قضایی کشور به موضوع قرار بازداشت موقت اشاره کرده است. رئیس قوه قضائیه در همین خصوص در جمع اعضای شورای عالی قضایی یا با حضور در دادگستری شهر قدس دستور داد: قرار بازداشت موقت تا آنجایی که ضرورت دارد صادر نشود و آن‌هایی هم که ضروری است با ملاحظه دقیق قانون باشد. در این‌گونه موارد بازداشت موقت هم پرونده‌ها باید زودتر و سریع‌تر رسیدگی شود تا زمان بازداشت کمتر شود.

همه این اقدامات را باید در ادامه تلاش رئیس قوه قضائیه برای زندان زدایی در دوران تحول و تعالی قوه قضائیه ارزیابی کرد. چنانکه آیت‌الله رئیسی، هفته پیش در جلسه مسئولان عالی قضایی در خصوص تسریع در تعیین تکلیف پرونده‌های مفاسد اقتصادی، پرونده‌هایی که در آن متهم زندانی حضور دارد و پرونده‌های کثیرالشاکی مأموریت ویژه‌ای به این مقامات قضایی داد و از دادستان کل کشور خواست که به روند رسیدگی و صدور هرچه سریع‌تر تصمیم نهایی نظارت کند. پروند‌ه‌هایی که زندانی دارد باید هرچه زودتر به تصمیم نهایی برسد و اگر احیاناً به هر دلیلی رسیدگی به پرونده طول می‌کشد لازم است تکلیف زندانی روشن شود. او همچنین ۲۸ تیرماه در نشست هم اندیشی با مدیران رسانه‌ها تأکید کرده بود: «اگر بخواهیم برای مسائل در اتاق‌های دربسته تصمیم‌گیری و دستورالعمل صادر کنیم اثری نخواهد داشت.»‌و اکنون حضور میدانی رئیس قوه قضائیه نوید چشم انداز مثبتی از تحول و تعالی در آینده قوه قضائیه در دوران جدید می‌دهد.

بیشتر بخوانید: پیام واضح بازدید رئیس قوه قضاییه از بند متهمان امنیتی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: رییس قوه قضاییه حجت الاسلام اژه ای

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس قوه قضاییه حجت الاسلام اژه ای حجت الاسلام و المسلمین حجت الاسلام والمسلمین المسلمین محسنی اژه ای المسلمین اژه ای رئیس قوه قضائیه قوه قضائیه بازداشت موقت چهره به چهره زندان اوین دستگاه قضا پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۶۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بابک زنجانی از زندان آزاد می‌شود؟/ توضیحات قوه قضائیه

به گزارش خبرآنلاین، بابک زنجانی عوف شد، رسول کوه‌پایه‌زاده، وکیل او دراین‌باره گفت که: «خوشبختانه مطابق دادنامه قطعی صادره از سوی شعبه ۳۸ دیوان عالی کشور که صراحتاً اعلام نموده است چنانچه موکل آقای بابک زنجانی بتواند بدهی خود را پرداخت نماید مستحق بهره‌مندی از مقررات ذیل ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی می‌باشد.»

وی افزود: با توجه به اینکه اموال مربوطه به کشور مسترد گردیده و بدهی کاملاً تسویه شده است با درخواست دادگستری کل استان استان تهران و تایید ریاست محترم قوه قضاییه رهبر معظم انقلاب با درخواست عفو موکل موافقت فرمودند و مجازات اعدام به ۲۰ سال حبس تقلیل یافت. اینک با عنایت به اینکه بیش از ۱۰ سال از مدت گذراندن مدت حبس می‌گذرد مطابق قوانین و مقررات موکل امکان بهره‌مندی از آزادی مشروط را داراست و دوران تحمل زندان به پایان رسیده است.»

زنجانی باید بیست سال را تحمل کند

بعد از انتشار این خبر مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه نوشت: «اموال بابک زنجانی در خارج از کشور شناسایی و به تهران منتقل و به خزانه کشور بازگشت شده است، این موضوع مورد تایید رسمی بانک مرکزی قرار گرفته است، بنا بر کارشناسی‌های صورت گرفته، این اموال، کفاف بدهی‌ها و خسارت‌های او خواهد بود و اگر بازگشت اموال قبلی را هم افزون کنیم مبلغ برگشت داده شد بیش از کل رقم بدهی و خسارت است، مبلغ بدهی هم به صورد ارزی به قیمت روز برگشته است، بابک زنجانی عفو منجر به ازادی نشده است مجازات وی به دلیل همکاری در بازگرداندن اموال تخفیف داده شده است و وی باید بیست سال را تحمل کند.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901381

دیگر خبرها

  • مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست
  • حمایت قوه قضائیه از اقدامات دولت
  • جلوگیری از اطاله دادرسی از اولویت‌های دستگاه قضا در سال جاری
  • سرنوشت عجیب عابربانک‌های فوتبالی؛ باشگاه‌داری در زندان!
  • بابک زنجانی از زندان آزاد می‌شود؟/ توضیحات قوه قضائیه
  • شرق: صدیقه وسمقی آزاد شد
  • صدیقه وسمقی آزاد شد
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی